Welkom bij JUICY, waar beats, bites, drinks en vibes in de blender worden gegooid.

Onze reis begon in 2016, als een vrijdagmiddagborrel geïnspireerd door onze liefde voor Hip Hop, goed eten en verfrissende sappies. Het idee is ontstaan uit de passie van twee feestorganisaties, Fijne Snuiters en Boobytrap boys, die een unieke mix wilden creëren van muziek, lekker eten en een vroeg avondje uit - alles verpakt in een blockparty vibe.

De allereerste Juicy vond plaats bij de Tolhuistuin in Amsterdam. Wat begon als een intieme borrel groeide al snel uit tot een mini-festival, omringd door foodtrucks die de smaakpapillen kietelde. Het succes was onmiskenbaar en al snel begon Juicy zijn reis door de straten van Amsterdam, met stops bij unieke locaties zoals de Koepelkerk, Roest, Volkshotel en de Balie.

In 2017 besloten we de festiviteiten naar een hoger niveau te tillen en organiseerde we ons eerste eigen festival met live optredens van Adje Donnie en Extince. Maar we wilden meer dan alleen borrelen, dus in 2019 openden we de deuren van Paradiso en introduceerden Juicy aan het bruisende nachtleven. Sindsdien hebben we onze vibes ook verspreid naar andere hotspots zoals Bitterzoet, Oliva en Bird in Rotterdam.

Nu, 8 jaar later, brandt het Juicy-vuur nog steeds! Of het nu in Paradiso is, op ons festival, of tijdens een speciale borrel op een unieke locatie, we blijven onze passie voor Juicy Hip Hop, lekker eten en sappige sappies vieren. Check onze events pagina voor de eerstvolgende Juicy en blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze mailinglijst.

We staan altijd open voor samenwerkingen en stage hostings. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

It's all good baby baby!

Love, Team Juicy

CONTACT